https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-GGF9VJN3KD
Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

We gaan met een camper een stuk door Nederland rijden!

Vorig jaar kwamen wij de camper van Kampeerhal Roden tegen op de Dalsnibba in Noorwegen. De bus stond voor ons toen we een ticket voor de bergpas moesten kopen, en wij zagen op de bus de melding: ga op de foto met deze camper en win hem voor een week!

Eelco stond al buiten voordat ik het helemaal had gelezen, en we maakten de foto. Daarna raakten we nog met de bewoners van de bus aan de praat toen we in de sneeuw boven op de top stonden.
Om een leuk en lang verhaal kort te maken: We hebben een weekje weg gewonnen met deze camper. We hadden allerlei wilde plannen gemaakt voor een bezoek aan zuid-Zweden. Helaas, daar was dat Coronamonster weer, en de plannen werden iets minder wild. We moeten in Nederland blijven, en we kunnen onze kampeerplaatsen in Zweden niet bezoeken. Gelukkig zijn hier ook mooie plekken genoeg, zoveel zelfs dat we nog niet eens weten wat we gaan doen. Grofweg wordt het geen rondje Nederland, maar een reis van Noord naar Zuid (en weer terug).

We starten op de natuurcamping bij het Lauwersmeer, en daarna zijn er geen vastomlijnde plannen. Het avontuur van kamperen in een camperbus (of buscamper, daar zijn we nog niet helemaal uit) gaan we beleven, en wie weet komt er na de daktent ooit een camperbus voor ons. Dit is een prima gelegenheid om dat uit te vinden.

 

Wij hebben er zin in, en laten jullie graag weer meegenieten met ons Nederlandse avontuur.
Tot over een weekje!

Groetjes Eelco en Katja

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

2 Responses to “We gaan met een camper een stuk door Nederland rijden!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: