Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Zwemmen in het Mjosa meer.

Tijdens het ontbijt kwamen de koeien gezellig bij ons in de buurt liggen om te herkauwen. En ook bij het wassen in de rivier waren ze weer erg nieuwsgierig. Nadat we alles hadden opgeruimd, zijn we een stukje gaan rijden.

blog1208blog1211

We gingen ook nog even langs de kampeerplek van vorig jaar. En bij een wegwijzer naar de Dordalskappen zijn we naar boven gelopen. Boven was er natuurlijk een “book in the box- een turbok”, daarin kan je je naam schrijven. En bovendien lag er ook nog een geocache die we vrij snel hebben gevonden. Daarna, via een andere top weer terug.

blog1214

blog1213

blog1212

Bijna aan het einde van de Peer Gyntweg stond een bordje naar een seter (boerderij) waar ze zelfgebakken taart en koffie en thee serveerden. En je kon ook nog in de stal nog het museum bekijken, leuke oude spulletjes.

blog1210blog1209
Aan het einde van de tolweg reden we naar Lillehammer. Dat zag er leuk uit, maar wij zochten een supermarkt en een sportwinkel, en niets was open op zondag. We reden er dus weer snel uit, langs de Mjosa. Bij een badeplass hebben we gegeten en nog even  gezwommen. Het water was heerlijk, niet koud en heel erg helder.

blog1215
Opgefrist gingen we verder, we waren op zoek naar een wildplek, maar dat wilde niet echt lukken. We zijn wat wegen op gereden, en ook weer terug gereden.

blog1217blog1216

Het is ook erg gaan waaien, dus moeten we een beetje beschut staan. Uiteindelijk zijn we via Dokka binnendoor naar Nes gereden, en staan we nu bij Sorum een heel stille camping. We staan naast de Begna rivier en vanavond na het eten zijn we nog een heel stuks door de bedding van de rivier gelopen. Deze staat ook weer een heel stuk lager dan anders.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: