Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Zaterdag 25 juli 2009.

Vanmorgen hebben we de tent ingepakt, het regende zo nu en dan wel, maar de dakkoffer kon droog worden ingeladen. Daarna op weg naar een volgende camping, op de kaart staat Kvenna, maar het is Kvanne. We gingen eerst richting Molde en toen over de grote tolbrug, omdat we een afrit misten, moesten we even keren. En toen we terug wilden gaan, kon dat eigenlijk niet. Met een beetje stuurmanskunst lukte het Eelco ons op de juiste weg te krijgen. Prompt werden we aangehouden met de mededeling dat we echt wel door het tolpoortje moesten om te betalen. Gelukkig had ik de bon nog in mijn hand. We waren het allemaal een beetje zat, weer regen en in de auto zitten, en hoe zat het met de autoweg 70 die nog steeds “stengt” was? Bij een benzinepomp gevraagd of wij wel de goede weg opgingen. Gelukkig kwamen we bij de ferry aan die ons naar Kvanne zou brengen. Toch even uit de auto, en toen bleek dat het ook nog eens heel koud was.

De camping is heel kneuterig, een wasgelegenheid met bloemetjes op de wastafels, zeeppompjes in allerlei smaken, een sleutel in de wc-deur. En daarbij alles op trollenformaat (lage plafonds dus). We mochten naast de kleine vis-hytter gaan staan, onder een boom en bij onze eigen banken, één bij het water (hoog boven de Søya) en een schommelbank met een hemeltje bij een stenen tafel. De eigenaar zei dat het morgen warmer wordt. Daarna snel boodschappen gedaan bij de mega COOP in Surnadalsøra, een wintersportgebied.

Vanavond heeft Jesse een vis gevangen in het fjord bij de ferry. Katja en Fenna hebben de omgeving verkend op twee “meeneemfietsen”.

IMG_6603

IMG_6606

IMG_6624

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie