Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Zondag 2 juli 2009.

We beginnen ons nu toch wel een beetje aan het weer te ergeren. Vannacht heeft het heel veel geregend, en daarbij daalde de temperatuur ook behoorlijk. Vanmorgen was het gelukkig wel droog, maar met 13 graden niet echt lekker te noemen. Goed ingepakt zijn we op weg gegaan naar Kårvatn, een gebied dat de Trollheimen heet. Met een klein weggetje kwamen bij een soort boerderij, met een aantal huizen. Je kon daar ook overnachten. De auto mocht niet verder, en er waren een aantal routes uitgezet. Wij hebben een gedeelte van een wandeling naar een waterval gedaan. Bij de waterval zijn we ook nog een eind omhoog geklauterd. Weer terug bij de auto hebben we even wat gegeten en toen weer teruggereden naar de camping.

We hebben bij de schommelbank gegeten, de bbq op de stenen tafel. We moesten ons wel warm aankleden, maar we konden buiten eten.

Daarna met z’n allen in de auto naar de ferrysteiger. Om te vissen, foto’s te maken en terug te lopen. De wandeling kon een heel eind langs de rivier, maar ergens moesten we toch door een stuk ruig struikgewas en omgehakte bomen naar boven klimmen om weer bij de weg te komen naar de camping.

IMG_6529

IMG_6536

IMG_6610

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie