Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

We blijven vandaag ook in Zweden

We werden wakker met een lekker zonnetje op de tent en een prachtig uitzicht aan alle kanten.

image1436

Op ons gemak hebben we ingepakt, en verder de Wildernessroad gereden. We hebben deze weg dus al eerder gereden, maar we herkenden er nog maar weinig van. We wilden even voorbij Saxnäs een afslag nemen, en toen we daar kwamen, bij een grote waterval, herkenden we het weer (we hadden daar hele slechte koffie en zelfs geen lekkere wafels gekregen!). We gingen toen dus dezelfde weg!

image1439

image1441

image1440

Na een tijdje hebben we onderweg iets te eten en drinken gemaakt op een gezellige parkeerplek, toen we de weg weer opdraaiden zagen we aan de overkant een visplek. En meteen zagen we dat we daar destijds hadden gekampeerd. Nu was het een helicopter landingsplaats!
Onderweg hebben we een lekkere gerookte vis gekocht, die we bij Dikanäs op een broodje hebben gegeten.

image1434

Tom Tom had als opdracht naar Mo i Rana te rijden (Noorwegen). Maar bij Tärnaby hadden we het wel een beetje gehad, het was warm en we hadden niet zo veel zin meer om te rijden. De camping hadden we vast geïnspecteerd, en daarna hebben we boodschappen gedaan, en getankt. En zoals een goede Scandinaviër betaamt, hebben we een ijsje genomen. Daar bleek dat we alweer “oud” Zweeds geld hebben. Het gaat om een paar dubbeltjes, en het meisje van de pomp heeft nog opgezocht of ik ze ergens kon inleveren.
Op de camping hebben we het vliegvistraject verkend, er loopt een mooi wandelpaadje langs. Eelco is nu, na het eten, even gaan vissen. Katja doet de afwas, gaat breien en lezen, en loopt misschien ook nog even naar het water.

image1442image1435

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie