flyfishing and more

Het is bijna zover!

Vandaag hebben we een camping gereserveerd in Tolne, Noord Denemarken, vanaf daar is het een half uurtje naar de boot in Hirtshals.

Over een week gaan we dus via Denemarken naar Noorwegen (Kristiansand), net zoals wij dat 10 jaar geleden hebben gedaan. Dat was toen voor ons de eerste keer, met de kinderen. En het zal nu zeker niet de laatste keer worden. De kinderen gaan al een paar jaar niet meer mee, hoewel Eelco dit jaar ook nog een keer met Jesse gaat vissen in Noorwegen.

De boot heen en terug (onze vertrouwde Göteborg-Kiel ferry met overnachting) hebben we vastgelegd. De rest komt vanzelf, zoals dat elk jaar weer goed bevalt. Ook zullen wij weer een weblog bijhouden.

De kratten met visspullen voor Eelco zijn al ingepakt. De keukenkast, die zo in de auto staat, dat wij er vanuit de tent gemakkelijk bij kunnen, moet alleen nog aangevuld worden. Die is dit jaar al gebruikt tijdens onze trip naar Zuid-Engeland. De overige kratten zijn al weer slimmer ingedeeld (denken we). Het weer in het noorden is hetzelfde als hier, en blijft voorlopig ook nog even zo maar we hebben onze “laagjes-kleding” bij ons.

Afbeeldingsresultaat voor scandinavieWordt vervolgd…..

One Response to “Het is bijna zover!

  1. Thea

    Sterkte en ook plezier met de voorbereidingen. Fijne vsksntie. Ik kijk uit naar jullie verhalen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: