Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Third bridge

Vandaag naar third bridge gereden. Een niet al te lange route met nagenoeg geen wild en hier en daar weinig diep zand. We gingen over een omleiding ivm hoog water op de maintrack. We moesten met de auto door de rivier en dan over een brug en dan weer door de rivier, een hobbelige en spannende overtocht.

DSC_0097 DSC_0099

Bij aankomst hebben we een kop koffie gedronken en daarna gekeken naar ons middag programma. We kregen een tip over een groep leeuwen in de buurt, dus eerst leeuwen spotten. Deze trip bleek een succes 3 leeuwen lagen onder een bosje te slapen en waren zo rustig dat we ze heel goed konden bereiken. Veel mooie foto’s kunnen maken en daarna onze lunch gegeten. Het is een beetje gebaseerd op restjes aangezien we een misrekening met het brood gemaakt hadden. Al improviserend krijgen we het iedere dag voor elkaar een prima maaltijd op tafel te zetten. Cecile is hier ons creatieve brein altijd weer een lekker hapje voor elkaar.

DSC_0115 DSC_0128

 

Daarna hebben we een rit gemaakt op  Menboma Island dit zou een prima deel zijn voor wild. Helaas viel dit enorm tegen, wel een track dat het nodige van de chauffeurs vraagt. De omgeving is prachtig met verschillende landschappen ,van heel droog naar weer nattere delen, riet en papyrus.

  DSC_0145 DSC_0142

De foto’s in de blogs graag met respect voor mijn copyrights behandelen, wil je mijn foto’s gebruiken laat me dit even weten.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie