Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Third bridge naar Maun, Tshima bush camp

Vanochtend om half zes er uit en een boottocht gemaakt over de Ovango delta. Het water stroomt hier door de delta heen, en overal is riet, varens, en wat bomen. De bodem is zand en niet al te diep. Het was lekker fris en we hebben dieren kunnen spotten. Vooral vogels zijn hier te zien maar ook olifanten en een kleine krokodil. De hoeveelheden dieren vielen tegen tijdens deze trip maar het gebied en de vogels maakten veel goed.

DSC_0194 DSC_0195

DSC_0213 DSC_0221

Daarna een bakkie koffie om te gaan voor de rit naar Maun. De rit gaat over zand, gravel en TAR en is redelijk voorspoedig. Onderweg een goede lunch gemaakt van de laatste restjes eten die we bij ons hebben. Cream Crackers met knakworst en een beetje mosterd en een salade.

Daarna de weg vervolgd naar Maun, en door naar het  “tented camp” Tshima.

Een eigen “kamer” met douche en toilet en een klamboe en een zacht bed in plaats van onze dak tentjes die overigens prima slapen. Pure luxe en in de avond een heerlijke maaltijd gekregen.

1-10-2013

Heerlijk geslapen en een goed ontbijt gekregen, nu gaan we alle boodschappen doen voor de komende dagen in Maun en dan richting Kalahari.

 

De foto’s in de blogs graag met respect voor mijn copyrights behandelen, wil je mijn foto’s gebruiken laat me dit even weten.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie