Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Over het meer, door de bergen, naar het fjord.

Na het eten zijn we nog een stukje gaan lopen omdat hier wel elanden zitten. Die zie je meestal niet als je wandelt, maar juist als je in de auto zit. Maar wij zagen er wel eentje, wel een stukje weg, maar het was een eland.

blog1879
Vandaag zou het prachtig weer worden, de komende dagen juist weer slechter. We hebben een besluit genomen, we blijven nog een dag op deze prachtige plek. Morgen rijden we dan een lang stuk. Het werd echt warm, eerst een was gedaan, met dit weer droogt het vast heel erg snel. En daarna hebben we een kano gehuurd. Met een aantal suggesties om de dag door te brengen. We hebben eerst een rondje op het meer bij de camping gedaan, en daarna over het Langvatnet.

blog1871

Aan het eind van dat lange meer hebben we de kano aan de kant gelegd, gewoon met alles erin, dat kan hier gelukkig.

blog1872

Daarna zijn we via een tractorpad eerst de berg op gegaan. En daar zijn we nog op een andere rots geklommen om naar de kano te kijken. Daarna de berg weer af, onderweg frambozen en bosbessen gegeten.

blog1873blog1874

En aan het einde van het pad lag het fjord, prachtig diep, en verder niets of niemand. Wel stonden er een paar boothuisjes. Jammer dat er geen vis wilde bijten, vanavond eten we restjes.

blog1875

Terug via een ander weggetje naar de kano. Eelco heeft zijn hengel nog laten meevaren, maar ook hier geen succes. Wel een prachtige tocht. Aan het einde hebben we de kano nog even bij het zwemplekje neergelegd en hebben wij heerlijk gezwommen.

blog1878

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: