Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Een skulpturlandskap, en racen voor de ferry.

Vannacht heeft het een paar keer geregend, en de wind stak een beetje op. We hebben snel opgeruimd en we waren mooi op tijd voor de ferry die vanaf Tjotta ging. De bergketen zeven zusters lag nog lekker onder een dekentje.

blog1866

Als deze ferry aankomt, kan je snel doorrijden om de volgende ferry te halen, en dat doen de meesten dus ook. Wij wilden hier eens wat gaan zien, maar voordat we een weggetje zagen, zat de volgende camper al op onze hielen. Toen bij de parking van het Skulpturlandskap wat te drinken gemaakt. Deze keer bestond het skulptur uit een grote witte cirkel die in een rots was uitgefreest, en had de naam Opus voor Hemel en Aarde.

blog1869

En toevalligerwijs lag daar ook een geocache.  Daarna weer terug naar ons weggetje. Daar ging een pad naar een gapahuk (schuilhut) en onderweg een aantal caches.

blog1863

Toen we de laatste hadden gevonden zagen we dat de volgende ferry over een kwartier zou gaan, en wij zouden er 16 minuten over rijden. Met een rammelende servieskast achterin reden we net op tijd de ferry op. De man van de boot had een vlecht in zijn baard en kon er wel om lachen. Eerder moesten we altijd betalen zodra we aan boord kwamen, dan kwam er iemand met een buidel geld, maar nu noteren ze alle nummerplaten (elektronisch via een app), zodat ze zelf niet teveel met anderen in contact komen.  Wij kwamen op Bronnoy aan en hadden onderweg al een camping van Nederlanders gezien die ons wel wat leek, Velfjord. Het is een prachtige plek, met een meer om te vissen en te zwemmen.

blog1865

blog1864

blog1870

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Een skulpturlandskap, en racen voor de ferry.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: