Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Nog een keer

Gisteravond konden we weer het Noorderlicht zien. Deze keer was het beter te zien, maar op de foto’s lijkt het echt veel mooier. Spectaculair is het in ieder geval wel. (n.b. de foto’s worden snel verwerkt met minmale tools,  op een oude notebook, de resultaten zijn dan ook soms wat scheve fotos  soms wat kleuren die afwijken)

image1637

image1638
We bleven lang kijken en we zagen trouwens ook veel vallende sterren, daardoor werden we pas laat wakker. We hebben een grof plan gemaakt voor de laatste week. We rijden vandaag nog een stuk kustweg 17, maar ook een stuk dat ons leuker lijkt, over de 802, die we vanaf de camping oprijden. Het is een mooie weg, bij Naustbukta pakken we de weg het eiland op, gewoon omdat ons dat leuk lijkt om even te kijken. En tot onze verbazing komen we bij een stuk waar we al eens geweest zijn! Toen ging ik een foto maken, en schrok van een rendier dat daar een beetje dwaas voor zich uit stond te kijken, Die was er niet, maar er zwom wel een school makrelen, die zich niet lieten verleiden door de vliegen van Eelco.

image1631

image1634
We reden de weg verder via Kolvereid naar het veer bij Hofles. Onderweg hadden we al een cache gevonden en bij de ferjekaj vonden we er ook eentje. Daarna richting Namsos, en daar werden de uitzichten nog mooier. We zijn even bij een haventje gaan kijken dat ook een soort kampeerplaats was, maar we zijn bang dat we daar teveel op de wind zouden staan.

image1633

image1632

Bij een parkeerplek hebben we weer even gevist en gebreid, en de laatste cache van vandaag gevonden.

image1629

image1628

Bij Namsos zijn we doorgereden, en in Selnes hebben we onze tent uitgeklapt op een camping. Vanavond geen Noorderlicht meer, daarvoor in de plaats een prachtige zonsondergang.

image1630

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie