Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Een warme, en een beetje saaie dag

We zijn niet al te laat opgestaan, de zon scheen vol op de tent. We konden naast de tent in de schaduw ontbijten, en we hebben ons ook nog even gedoucht met de buitendouche. Snel inpakken en wegwezen. We wilden naar de Vildmarksvagen rijden vandaag. We begonnen met een stuk over de E45, waar we bij de Hoglunda gard een fika hebben genomen.

blog2156

Een heel gezellige plek. Verder over de E45, maar die vinden wij hier een beetje saai, dus hebben we een ommetje gemaakt via Gaxsjo, en dat was wel leuk maar ook een beetje saai, veel boerderijen en landbouw. Onderweg nog ergens getankt, en bij de ICA nara (dat is de buurtsuper) boodschappen gedaan. We hebben geluncht bij een meertje waar we lekker in de schaduw konden staan (de temperatuur was opgelopen tot 30 graden).

blog2135

Bij Stromsund de grote weg weer op tot aan Hoting, waar we richting Norraker zijn gereden. Halverwege langs het meer zijn we even gestopt bij het stadspark, en mini tuin met een prieeltje waar iemand ook nog een vijvertje had gemetseld.

blog2137

Het was al een beetje gedateerd, maar leuk bedacht. We hebben er thee gezet en gedronken. Bij Norraker aangekomen, zagen we dat we hier al eens zijn geweest. Dat is echt jaren geleden, maar we wisten nog dat het met Midsommar was, en vooral het bord met “oppassen voor de beer” heeft indruk gemaakt (de foto staat in een van onze fotoboeken). Omdat er langs het meer geen wildplekken waren, zijn we neergestreken op de camping aan het Tasjon (meer).
We moesten betalen via de QR code, en we hebben een heerlijke plek aan het water onder een boom. Voordat we gingen eten hebben we lekker gezwommen, en gevist.

blog2152

blog2146

blog2151

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: