Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Donderdag 12 augustus 2010

We werden pas laat wakker, en we hebben er een luie dag van gemaakt. Er werden wat vliegen gebonden voor het vangen van het avondmaal. De was werd gedaan in een combi wasmachine, eerst wassen, en dan alles in de centrifuge. En dan nog eens in de droger. Wij hebben een aantal Noren zien werken, maar volgens ons hebben ze alle tijd van de wereld. We hebben nog nooit een Noor gezien die haast had!

Aan het einde van de dag begon de zon een beetje door te breken, en meteen was het tij goed voor de visvangst. Fenna en Jesse bleven vissen, Eelco en Katja gingen een stuk naar boven lopen. Het was daar prachtig, we liepen wel over de “weg”, en er stonden hier en daar huisjes. Ook een aantal zeer verwaarloosde gebouwen, maar die zijn dan gelukkig weer heel erg leuk om op de foto te zetten. Boven hebben we even op een picknickbank van steen zitten uitkijken over het fjord. Er liggen heel veel kleine eilandjes en in de verte konden we het windmolenpark op Smøla zien liggen.

Toen we terugliepen kwam Fenna ons al tegemoet, ze had een hele grote pollak gevangen, terwijl ze eerder al een makreel aan de haak had geslagen.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Donderdag 12 augustus 2010

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: