Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Woensdag 11 augustus 2010

Vanmorgen hebben we een droge tent ingepakt, volgens ons was dat de eerste keer in Noorwegen. Via een hele mooie weg langs het Vinjefjord naar Hennset, waar we voor de eerste keer deze vakantie met een veer over moesten, naar Arasvika.

Daarna nog een klein stukje naar de camping Nothaugen in Vinsternes. De camping ligt heel mooi aan de zee, het veld waar we op staan heeft uitzicht naar het binnenland. De tent stond weer snel en voordat alles was uitgepakt hadden we de “waterstekken” al ontdekt. Het is prachtig weer, keurig sanitair, internet in de tent en schaapjes met bellen naast de camping.

Eelco, Jesse en Fenna hebben alledrie al vis gevangen. Voor het eten moesten we nog wel even boodschappen doen, en we hadden nog een krap halfuurtje voordat de COOP zou sluiten. Er kwamen wel wat donkere wolken aan, dus het een en ander eerst in de tent gezet, en Eelco en Katja snel met de auto weg. Bij de COOP begon het vreselijk te regenen, van die grote dikke druppels, en toen we weer naar buiten kwamen was het een enorme hoosbui geworden. Wij hoopten dat de kinderen de stoeltjes ook nog hadden binnen gezet. Toen we terugkwamen op de camping scheen de zon daar nog lekker, en is er geen spat gevallen!

Vanavond hadden we zowel gerookte makreel als pollak uit de oven op het menu. Het rookoventje doet nu dus ook dienst als gewone oven.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Woensdag 11 augustus 2010

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: