Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

De camper bij het Lauwersmeer

Vandaag zijn we eerst naar Fenna in Zwolle gereden, van daaruit naar Beilen waar Kevin de tipitent kon overhandigen, naar eindbestemming Roden. Bij de Kampeerhal konden we de camper ophalen. We kregen instructies en konden onze spullen inladen.
En omdat we eigenlijk gewoon lekker wilden niksen in de natuur zijn we linea recta naar natuurcamping de Pomp, bij het Lauwersmeer gereden. Het is hier echt stil op de verschillende vogelgeluiden na. Toen alle kastjes waren ingeruimd, en we wisten waar alles zat en lag, zijn we gaan eten.

blog1387
En daarna een lekker ommetje vanaf de camping, naar een uitzichtpunt, waar we zicht hadden op een stuk Lauwersmeer, en heel veel rietlanden waar ook Hooglanders in de verte liepen.

blog1388

Daarna met een grote omweg, die nog groter werd omdat we een oversteek hebben gemaakt via een boom over het water, terug naar de camping.

blog1392

Uiteindelijk zijn we alle drie veilig en droog over gekomen. De arend die zich hier wel een laat zien, was er niet, wel futen, ganzen, zwanen en meerkoeten.
Nu zitten we nog even buiten, en aan de hemel staat een mooie halve maan als nachtlampje. Als het nog donkerder wordt, dit is één van de donkerste plekken in Nederland, kunnen we vast ook de Melkweg zien vanavond.

One Response to “De camper bij het Lauwersmeer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: