Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Uitrusten en wandelen

Het was vanmorgen moeilijk om uit bed te komen, omdat het nogal koud was. De zon begon wel te schijnen, en buiten was het lekkerder dan binnen. Op ons gemak hebben we ontbeten en de plannen voor de rest van de dagen gemaakt. En omdat het internet niet zo goed werkt op onze plek, zijn we even naar een betere plek buiten de camping gelopen om de laatste drie campings te reserveren. Op twee kunnen we terecht, een derde moet nog reageren, maar het plan is gemaakt. Eerst naar Loenen, dan naar Haarle en de laatste nacht in het Dwingelerveld.

blog1429
Na een gebakken eitje, hebben we de rugzak omgehangen en zijn we de Maasduinen in gewandeld. Een prachtig gebied, en zo groot dat je elke keer weer een andere kant op kan lopen. Eerst het Bergerbos in, en ook Bleijenberg, een particulier stuk natuur. Het loopt in elkaar over en we liepen over brede paden, maar ook over hele smalle weggetjes door het bos. UIteindelijk kwamen we weer bij de uitkijktoren, die we nog maar eens hebben beklommen.

blog1430

blog1431

Helaas geen wild gespot, behalve een bosmuis, die langs kwam toen we wat zaten te drinken. Iemand anders had wel 3 reeën gezien vandaag, dus ze zitten er wel. De wildcamera had vannacht niets gezien, terwijl er in de buurt wel een vossenhol is.
De zon scheen lekker, maar er bleef een gure wind waaien. Terug op de camping hebben we de stoelen naar de zon gesleept en konden nog een uurtje voor het eten van de zon genieten.

blog1432

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: