Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Terug in Voorschoten.

Dinsdagochtend werd Eelco erg vroeg wakker, maakt Fenna en Katja ook wakker, en om zeven uur zaten we in de auto naar huis. De reis verliep zeer voorspoedig, en Tom Tom liet weten dat wij rond tien uur vanavond thuis konden zijn. De eerst hindernis was de boot van Helsingborg naar Helsingor
We kochten een ticket, en meteen eentje voor Rodby-Puttgarden, en konden doorrijden de boot op. Daar hebben wij het reeds bekende broodje garnalen gegeten. En met een volle maag reden wij door Denemarken naar de volgende ferry. En ook daar mochten we vrijwel meteen doorrijden.
Ondertussen hadden we ook een paar files gehad vanwege wegwerkzaamheden, en een zeer snelle actie van een agent die iets van het wegdek moest halen. Het verkeer werd stopgezet, de agent snelde de weg  op, pakte wat hij wilde hebben, en het verkeer kon weer doorrijden.

Na deze hele snelle reis waren we om een uur of 11 in de avond weer in Voorschoten. Ruim na middernacht heeft Jesse zich ook gemeld, en we zijn weer kompleet.

De vakantie is nu echt voorbij, de tassen zijn al bijna uitgepakt, de was wordt gedaan, en Eelco’s vingers beginnen langzaam te genezen.

We moeten een plek gaan zoeken voor het gewei, en sparen voor volgend jaar. Dan willen we naar de Poolcirkel!

 

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Terug in Voorschoten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: