Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Over de Inlandsvagen.

We hadden wat moeite met slapen, omdat we de hele tijd maar mooie luchten zagen door onze raampjes. Vanmorgen werden we dan ook pas laat wakker. Daarna was het ook wennen om de tent weer in te vouwen, wat is de beste volgorde, en vergeten we niet iets? Toen we helemaal ingepakt waren, reden we weer de Inlandsvagen op.

image006

Bij Mora hebben we alleen maar gezwaaid naar het Dalarna paardje, de foto’s hebben we al. Onderweg stak een haas de weg over, en dat was het enige dier dat we lange tijd zagen. Bij een meertje hebben we wat gegeten en een geocache gevonden. Een eindje verderop was een prachtige plek met rotsen en water. Daar moesten we ook even stoppen, Eelco voor de vissen, en Katja pakte hier nog even een geocache mee. Bij Sveg hebben we boodschappen gedaan, en een klein stukje verderop aan een meertje ons brood gegeten.

image007image005
Van daar af wilden we in ieder geval tot Ostersund en liever tot Stromsund rijden. De bedoeling is om morgen en overmorgen de Vildmarksvagen te rijden en daar ook een stuk te lopen. Onderweg stak nog een vos over, een fijne afwisseling. Dit is het stuk weg met bomen, bomen en nog meer bomen. De campings bij Stromsund vonden we niet leuk, en we zagen dat een half uurtje doorrijden een camping aan het water was. Daar aangekomen bleek het een Nederlandse camping te zijn, met een enorme kennel huskies (camping I Jarvsand). We staan aan het meer, wel veel muggen en knutjes, maar met 19 graden blijven we liever nog even buiten zitten.

image008

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Over de Inlandsvagen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: