Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Maandag 18 augustus

Vandaag stond de tent in regenstand, dat wil zeggen dat de slaapcabine van de kinderen is ingeklapt, zodat we meer bewegingsruimte hebben binnen. Het is regenachtig en behoorlijk fris.

Vandaag was dus een “husflid” dagje, de mannen hebben vliegen gebonden, Fenna heeft zitten tekenen en liggen lezen. En Katja is nog steeds het breipatroon van een sok te doorgronden. Eelco en Jesse zijn later nog even met het bootje gaan vissen.

Op aanwijzing van een echte Noor (Espen) hebben we vanavond elanden gespot. We deden het helemaal verkeerd, je moet in je auto blijven zitten, want anders ruiken ze je. Bovendien waren we gisteren ook te laat. Dus om acht uur in de auto naar een plek waar je ze bijna niet kan missen. En inderdaad zagen we een eland in een weilandje aan een liksteen likken. Daarna zijn we nog een tijdje doorgereden, maar zagen niets meer. Gelukkig op de terugweg stond meneer “Elk” nog steeds te likken. En even later liep een moeder met een jong over, en weer een stukje verder stond een moeder met een tweeling, nog leuker. Als laatste zagen we een ree in een weilandje grazen. Inderdaad, elanden zijn niet te missen!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: