Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Een rondje Dwingelerveld

Omdat we gister broodjes hadden besteld, moesten we uit bed, anders waren we er in gebleven. Het zag er buiten niet zo lekker uit, maar we konden toch wel buiten ontbijten. Nadat we waren uitgecheckt zijn we naar onze laatste camping gereden, dat was ongeveer een uur rijden. Op de boswachterscamping konden we nog een heel mooi plekje uitzoeken. We staan in een inhammetje in het bos, en vanuit diverse kanten kan je zo naar het Dwingelerveld lopen. Eerst hebben we een lekkere lunch gemaakt van de restjes, avocado met sardines, en een gebakken ei met spek. Hierop konden we wel een tijdje lopen. Het is hier prachtig, vennen en veen, veel schapen en een leuk bedachte geocache bij de schaapskooi.

 

dwingeldervelddwingeldervelddwingelderveldblog1459

We hebben genoten, en onderweg ook nog wat takken afgezaagd die mee naar huis gaan om er ophanghaken van te maken. Vanmorgen was het guur, maar toen wij eenmaal aan het lopen waren begon de zon steeds meer te schijnen. Wel moesten we regelmatig onze jacks aan- en uittrekken omdat we dan weer ineens in de wind liepen. Maar toen we na een paar uur terugkwamen bij de camper, hebben we heerlijk in de zon kunnen lezen. De zon gaat nu bijna onder, en ze zitten nog steeds buiten, dichtbij een warm kolenvuurtje.

blog1469blog1470

Dit is het allerlaatste cadeautje van deze mooie reis. We hebben heel veel mooie plekken in Nederland gezien, en we hebben kunnen genieten van onze gewonnen camperreis. Een camper is een heel goed alternatief voor onze daktent, maar we hoeven niet zo’n grote. We hebben alle voors en tegens van deze camper opgeschreven, zodat we later een goede keuze kunnen maken.
En als jullie dit lezen is de camper vast al weer terug in Roden, want hier hebben we geen internet. Wij bedanken De Kampeerhal voor deze mooie ervaring.

Het weer was gemiddeld goed te noemen, noordoosten wind, matig, temperatuur overdag 10 tot 15 graden, in de avonden dalend naar 7 en in de nacht naar uiteindelijk -2 Celsius.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: