Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

De terugreis.

image

Donderdagavond konden we voor de laatste keer genieten van een mooie gekleurde zonsondergang in Noorwegen. Vrijdagochtend vroeg uit bed, en omdat we donderdag al een heleboel hadden ingepakt waren we binnen anderhalf uur klaar. Even goeiendag zeggen, en op weg naar Oslo.

image

Het was lekker rustig onderweg, dus waren we mooi op tijd. En daarom moesten we lang wachten. Toen we aan boord mochten, hebben we eerst gezocht naar onze hut, en daarna even lekker iets gegeten en gedronken. We wisten niet wat ons te wachten stond, en waren dus niet voorbereid op een soort luxe mini-cruise. We hebben onze ogen uit gekeken! Later op de avond toen de meeste passagiers in avondkostuum voorbij paradeerden, zaten wij een pizza te eten en hebben het erg naar ons zin gehad. Daarna de hut in en een film gekeken.

image

Vanochtend na het ontbijt konden we van boord. Maar omdat de accu weer leeg was, ging dat niet helemaal vanzelf. Een grote Noor heeft ons eerst een stuk geduwd, en daarna is de accu met de quick starter door hem gestart.
Daarna de drukte van Duitsland op zaterdag in, aan het eind van de dag waren we thuis. De was zit al gedeeltelijk in de wasmachine en de tent ligt al weer op zolder. Tot een volgende vakantie!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “De terugreis.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: