Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Zaterdag 7 augustus 2010

We werden wakker met het zonnetje in de tent. Meteen hebben we besloten dat we niet één maar twee dagen blijven, we zitten hier prima. Er is nog veel te zien, en het is zonde om met mooi weer een heel eind te gaan rijden.

De nieuwe visvergunning is voor twee dagen aangeschaft. Vandaag gingen we weer eens een combi uitproberen, cachen en vissen. Dat moest lukken richting het zuiden, naar Evenstad. Daar lagen twee caches en in de Glomma liggen eilandjes, waar het goed vissen is. Op papier en computer ziet dat er altijd goed uit, maar ter plaatse konden we niet naar de rivier. Een stukje verderop, en onder de spoortunnel door (die ongeveer 10 cm breder was dan de auto!), dachten we dat we naar de Glomma konden afzakken. Via een graanveld, wat frambozenstruiken en een helling met stenen en berken, kwamen we op een piepklein stukje gras, waar de mannen te water konden, en de vrouwen ook maar te water gingen omdat het zo lekker warm was. Jesse ving meteen een vis voor het avondeten. Later kwam er nog eentje van Eelco bij. Het was er heerlijk.

Op de terugweg hebben we de caches gedaan, ééntje bij een prachtige kerk. Een andere zat onder een brug verstopt. Twee andere (puzzel)caches langs de weg hebben we laten liggen voor een andere keer. We hadden erg veel trek gekregen in de vissen.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie