Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

woensdag 18 en donderdag 19 augustus

De wekker stond op  acht uur, en op dat moment begon het ook steeds harder te regenen. We hebben ons snel aangekleed, en zijn de spullen gaan inpakken. Het liep als een geoliede machine. Eerst alles in de tent opgeruimd en ingepakt, toen de kratten en tassen in de auto. Katja en Fenna gingen zich alvast installeren op de achterbank, met het eten en de koelbox. Eelco en Jesse hebben in de regen de tent laten zakken en heel snel achter in de auto gelegd. Om half tien reden wij van de camping weg. Het eerste stuk richting Hamar kenden wij nog niet, daarna hebben wij het al vaker gereden. Onderweg in Zweden kregen wij ook dit jaar weer vreselijke regenbuien met windstoten, en ook op de brug naar Kopenhagen was het grijs, grauw en kregen we enorme windvlagen te incasseren.

Maar je hoeft niet te wachten op de boot, het gaat heel snel. Om de beurt reden Eelco en Katja en het ging heel voorspoedig, we besloten om te proberen door te rijden, en eventueel een motel onderweg te nemen. Tomtom liet ons weten dat we rond een uur of drie thuis zouden zijn. Om kwart voor tien hadden we de boot naar Puttgarden, daar hebben we hamburgers en zalm gegeten. Het eerste stuk vanaf de ferry is één baan, dus dat schiet niet echt op, daarna weer hele stukken langzaam rijden ivm werkzaamheden, afgewisseld met regenbuien. Maar het houdt je wel alert, het ging nog steeds goed. Jesse had even geslapen en werd daarna ingezet om voorin de boel te regelen als Eelco reed. Uiteindelijk waren we pas om zes uur thuis, maar het is allemaal goed gegaan, en alleen het laatste stukje op de N11 zaten we er allemaal doorheen.

Nu is de was bijna gedaan, de tent is droog ingepakt en ligt al op zolder. Ook hebben we allemaal al een echte Hollandse krentenbol met jong belegen kaas gegeten. We kunnen met veel plezier terugkijken op een heerlijke vakantie, en gelukkig hebben we ook de foto’s nog!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “woensdag 18 en donderdag 19 augustus

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: