Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Welke camping?

We werden bijtijds gewekt door de kapitein, en nadat we in Zweden waren aangekomen, zijn we meteen richting de Hoge Kusten gereden. Dat is ruim 800 km en dat hebben in de TomTom gezet. Het maakte ons eigenlijk niet zoveel uit waar we terecht zouden komen vandaag, als we maar de goede kant op gingen. We hadden zonnig weer, de bermen stonden vol bloeiende lupine, en we konden lekker doorrijden. Bij één van de rotondes onderweg was een kraampje waar we een doosje aardbeien hebben gekocht. Op de kaart had ik gezien dat in de buurt een meertje met een uitzichtpunt was. We reden er niet helemaal goed naar toe, en kwamen dus per ongeluk een grote steen tegen. Uit de eerste eeuw na Chr. en met met een hele mooie inscriptie.DSC_0019
Bij het meertje hebben we de aardbeitjes gegeten, en daar lag ook toevallig, een geocache vlakbij.
De rit verliep verder voorspoedig en onderweg bij een benzinepomp/snackbar/supermarkt in Gnarp, hebben we meteen als een stel truckers een hamburger gegeten. Ondertussen kwamen verschillende Gnarpers hier hun boodschappen doen, en er wonen bijzondere mensen!
We waren al heel ver gevorderd toen de brug naar de Hoge Kusten op de kaart in zicht kwam. We reden de brug over terwijl enorme wolken in het fjord dreven. DSC_0034 Het zoeken naar een tentplek was erg lastig, dat zijn wij niet echt gewend. En via een paar camperplekken, een hutje en heel veel mooie uitzichten, kwamen we uiteindelijk om middernacht op een camping aan. DSC_0044 Deze lag wel heel erg dicht bij de snelweg, en we hebben dan ook bijna geen oog dicht gedaan. Woensdagochtend waren we hier dan ook weer snel weg!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie