Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

We zijn weer thuis, tot ziens!

Vrijdag zijn we op tijd van de camping vertrokken, de avond daarvoor hebben we nog wat muggenbulten als souvenirs meegekregen. Eerst het laatste lekkere zoet broodje gekocht, daarna voor de laatste keer nog een stukje fjell gereden bij Rausta. Het was een mooie weg, en we kwamen nagenoeg op dezelfde plek weer terug, dat schoot niet echt op, maar was wel leuk. En toen via weg 40, een heel andere kant dan anders, naar het Zuiden gereden. Het was een leuke en afwisselende route. Bij Kongsberg werd het al drukker, en bij Drammen zagen we zelfs flats, stoplichten en grafitti. We reden de Oslofjordtunnel in om van daaruit bij  Drobak de E6 op te rijden. En dat was weer bekend terrein. In Goteborg konden we zo doorrijden de boot op.
Gisterochtend mochten we als één van de eersten weer van de boot af, dat is altijd fijn. Onderweg hebben we nog een klein ommetje gemaakt om een file te ontwijken, en verder konden we lekker door rijden. Deze keer stuurde TomTom ons via Groningen, ook weer eens wat anders. Om vijf uur waren we thuis. En toen begon het uit- en opruimen, waar we altijd veel moeite mee hebben, maar wel heel snel kunnen.
De laatste restjes eten die we in Noorwegen hadden gekocht gingen in de grote koelkast. De kleren die nog naar houtvuur ruiken, gingen de wasmachine in. Het dikke dekbed mocht weer terug in de kast. En de muggenbulten blijven jeuken!

We vonden het leuk dat jullie digitaal zijn meegegaan, we gaan Noorwegen weer missen, tot volgend jaar.

Op het weblog blijft niet helemaal stil, een Zeeforel trip is nog op komst, en er zullen nog wat vliegen gebonden worden met daarin verwerkt verbeter puntjes.

Liefs Eelco en Katja

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “We zijn weer thuis, tot ziens!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: