Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Van Halali naar Onguma Bush Camp

Vandaag rondgereden in Ethosha van Halali naat Onguma. Ook vandaag weer veel wild gezien, vooral olifanten. Er liep een honingdas over het terrein, eerst denk je wat is hier aan de hand, nou iets heel handigs… het beest gaat keurig afval emmer na afval emmer. En zeer gestructureerd ook nog, eerst de pootjes op de emmer, dan valt ie om, dan kijk je wat er te halen valt, en dan pak je de volgende, en zo het hele kamp door. De volgende ochtend ruimen de beheerders alles weer op, en kan alles opnieuw beginnen.

DSC_0808

We laden zoveel mogelijk onze spullen iedere avond op, de porto’s en de accu’s voor camera’s als eerste.

DSC_0804 DSC_0820

De daktenten zetten we steeds vlotter op, en we slapen er prima in. in de voege ochtend koelt het zover af dat je zelfs even iets over moet gooien. En dan vlot uit de veren om in het mooiste licht de dieren te zien en te fotograferen.

DSC_0822 

Er zijn zo ongelooflijk veel foto momenten, dat nu discipline een eis is, alleen de beste foto’s blijven, waar ik in het begin nog dacht weer een beest wat ik nog niet gezien heb. Vandaag ook zelf wat in de 4wheel rond kunnen rijden. Wel gek hoor aan de andere kant van de weg. Een diesel heeft overigens heel wat meer kracht is Rik geeft me wat tips om beter te rijden.

DSC_0826 DSC_0835

DSC_0838 DSC_0857

DSC_0865 DSC_0870

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie