Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Nog hoger!

image

Vannacht werden we wakker van een enorme regenbui, die gelukkig over was tegen de tijd dat we opstonden. Eelco is snel nog even gaan vissen op de Glomma, omdat zijn vergunning pas om 11uur afliep. Fenna heeft lekker uitgeslapen omdat ze vannacht erg veel last had van alle muggenbulten. Nu het weer warmer is, zijn er ook ineens veel meer muggen! Vanmiddag zijn we aan de andere kant van Koppang een bomveg van het Kjemsjoen naar Evenstad opgegaan. Er lag een cache die we wilden zoeken. De gps gaf tot 1,5 km aan dat we over de weg konden, en daarna moesten we het zelf maar uitzoeken. Deze keer ging Eelco voorop, en ook nu gingen we gewoon omhoog! We kwamen uit bij een prachtig meer, en Eelco had zijn hengel niet meegenomen!

image

Er stond ook een prachtige vishut, en de cache, die we na een hele tijd zoeken toch hebben gevonden. We dachten dat er vast wel een paadje zou lopen, maar dat viel tegen. We hebben eerst een stuk via een weggetje gelopen, maar moesten halverwege toch recht-zo-die-gaat naar de auto. Onderweg veel elanden-keutels (foto), twee korhoenders, heel veel paddestoelen, een gevlekte orgis en veel moeras. Het was weer een leuke wandeling, en terug in het dorp hebben we onszelf getrakteerd op een meeneempizza.
Vanavond gaan we vast inpakken, we hebben proviand ingeslagen voor in de auto, en dan kunnen we morgenochtend snel op weg naar Zweden.

image

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: