Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Na de FlyFair visje vangen

De FlyFair zouden Jesse en ik in ieder geval naar toe gaan dit weekend ook al hadden we eigenlijk geen tijd. Een bliksembezoek i.v.m andere afspraken de deze dag. De fair was leuk, en natuurlijk is er ook geld uitgegeven; een mooie reel, een leuk boek van drie bekende vliegvissers uit Nederland en nog wat cdc veertjes. Dan snel terug voor de rest van het zondagprogramma.

En dan …. is er even tijd over. Het is droog en ik nam de kans waar nog even met de vliegenlat een visje te vangen. Niet zonder resultaat. Op mijn net nieuwe nimf liep mijn 3# ineens helemaal strak, en bonk bonk, kromme hengel. Na enige minuten kon ik de oorzaak zien. Een heel dikke brasem had mijn vlieg genomen. Donders geen net bij me, gelukkig heb ik een dochter die snel kan fietsen dus een net werd gebracht en de vis geland.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: