Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Eerst naar Femunden en toen naar Trysil.

Vanmorgen hebben we heel snel de tent opgeruimd en ingepakt. We zijn naar Femunden gereden, daar in de buurt wilden we een camping zoeken. De temperatuur daalde echter tot 7 graden en dat vonden we te koud om te kamperen. We besloten om een hytte te gaan zoeken, maar we kwamen geen leuke plek tegen. Omdat het nog vroeg was zijn we eerst het natuurgebeid ingegaan, en we hebben ook nu weer een heleboel rendieren gezien.

 

 

Het meertje waar we vorig jaar geweest waren, zag er nu heel anders uit. Hoge golven sloegen tegen de kanten, en de wind gierde door de bomen.

Eelco haalde twee mutsjes uit zijn viskoffer, en dat was geen overbodige luxe! Katja weet nu ineens wat ze gaat breien van de zelfgesponnen wol. We hebben een stukje gelopen, en bosbessen gegeten, en zijn toen weer lekker in de auto verder gegaan. Terug naar de doorgaande weg naar Drevsjo. Ook daar vonden we de camping niet geschikt. Als we terugreden naar het Zuiden, maar dan langs een andere weg, zouden we ergens in Trysil uitkomen. Daar zijn we drie jaar eerder ook geweest, en dat was ons goed bevallen. Eerst wilden we nog een andere camping bekijken, de weg er heen was erg mooi, overal borden langs de weg dat je moest uitkijken voor overstekende elanden. Die staken natuurlijk niet over toen wij daar reden, maar een mooi gebied om nog eens langs te gaan. Bij Osen zou een camping met hytter zijn, en die was er ook, maar wij zagen alleen maar dat het er overvol stond met caravans en campers. We hadden al snel besloten om naar Trysil door te rijden.

En daar staan we weer op hetzelfde stukje groen, vlak aan de rivier. De hytter waren al vol, dus dan toch maar de tent opgezet. Het is hier vreselijk koud. We hebben net bij Peppes Pizza gegeten, en we zitten nu met ons thermo-ondergoed aan in de tent bij het kacheltje.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: