Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Een maandoverzichtje

Geen blog, was er niets te melden dan? Er was zat te melden echter geen visactiviteiten. De afgelopen weken is er hard gewerkt in ons huis.

  • Schilderwerk van de zolder tot aan de begane grond is gedaan en ook de overloop op de eerste verdieping
  • Alle deuren geschilderd en ook de muren
  • Nieuw tapijt op de trap

Kortom een project van enige weken schuren, vullen, gronden, en lakken. Het resultaat mag er zijn, dat deel ziet er nu weer fatsoenlijk uit. Het was hard nodig dat bleek wel toen we er eenmaal aan begonnen. Hierbij een kleine foto impressie, van pompoen naar lichte kleuren.

Dan hadden we ons tafel project, Hein had een mooi stuk eik op de kop getikt en bood ons een plak aan. Nou daar zeiden we geen nee tegen, resultaat is een prachtige tafel op een onderstel van stellingbuizen. Een eiken blad uit een plak boom, acht centimeter dik en 95 bij 160 cm.

Foto’s kan je bekijken op het google+ album

 

En dan hebben we dit achter de rug en krijg ik een cadeau, het gaat vriezen en dus … natuurijs.

Direct toen de Voorschotense ijsbaan open was de eerste rondjes gemaakt om een beetje in conditie te komen het ijs was niet al te best. En daarna hoppetaa de Vogelplas, lekker rondjes gedraaid op deels zwart ijs. Wel met wisselende weer condities maar gewoon genieten van echt Hollands winterweer. Terwijl ik dit schrijf zie ik de sneeuwvlokken vallen en gaan we weer onder een dikke witte deken hier in Voorschoten.

Dan nog wat video’s voor de ultieme sfeer :

Gisteren kraakte het ijs en zag je bergen scheuren

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/Z4Wf2YkfaAI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=Z4Wf2YkfaAI&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9609″ /]

Maar vandaag zingend ijs ..

[embedplusvideo height=”281″ width=”450″ standard=”http://www.youtube.com/v/S7KobKxgUBY?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=S7KobKxgUBY&width=450&height=281&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3280″ /]

 

 

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie