Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Donderdag 29 juli 2010

Om zeven uur vanmorgen vertrokken. Het ging allemaal heel voorspoedig. De wegwerkzaamheden op de A1 in Duitsland gaven niet al te veel vertraging, alleen het laatste stuk naar Puttgarden duurde wat lang. Helaas moesten we wachten totdat er een boot kwam, en omdat het zo druk was, konden we pas met de tweede mee over. We hebben wel meteen een kaartje naar Helsingør-Helsingborg gekocht.

Op de  boot hebben we lekker in de zon buiten gezeten, er stond een stevige bries. Met een sneltreinvaartje zijn we door Denemarken gereden.  De nieuwe auto heeft niet alleen meer bagageruimte, maar rijdt ook als hij vol beladen is, lekker door. Bij Helsingør konden we snel de boot op. Met de Zweedse campinggids en de TomTom hebben we een camping gezocht waar we heen konden voor de eerste overnachting, Skummelslövs in Laholm.

Het is een eko-camping aan het strand, in eerste instantie waren we bang dat we met een schepje een kuiltje moesten graven voor een wc, maar dat viel gelukkig mee. Aan het strand pizza’s gekocht en die in de tent opgegeten omdat het een beetje regent. Maar het is lekker warm, en de koffie en thee konden we weer buiten drinken.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: