Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

De eerste dagen

Vissen in scandinavie, je kan er veel over lezen. Volop vismogelijkheden en grote hoeveelheiden vis maar toch. Het is allemaal niet zo heel eenvoudig. Gelukkig hebben we rekening gehouden met alle mogelijke situaties. Een aantal vliegenhengels zowel voor de rivier als voor op zee. Een oude telescoop werphengel voor snelle vangsten of wanneer we niet uit te voeten kunnen met een vliegenlat.

Denemarken, daar zagen we bij onze tussenstop vis jagen vanaf de pier, en dus de werphengel gepakt, dat leverde ons een maal markeel op. De dag er op zagen we weer jagen en dit keer waren we vereerd met grote zeebaarzen, felle aanbeten van visjes van ruim 35 cm. Kortom, dat beloofde veel moois.

In Noorwegen aangekomen vissen op de Otra, dit viel tegen, water staat laag en is veel te warm. Wel veel forel weten te vangen maar maten van 10 a 15 m te klein dus.

Vervolgens naar de kust richting Bergen, hier hebben we op de vliegenengel een koolvis uit de fjord weten te halen maar verder nog geen andere vangsten.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: