Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Bloenk! op de deurmat

Deze morgen hoorde ik een BLOENK in de gang. Bloenk? ja echt wel, en wat was er dan gevallen? Er lag een bruin kartonnen ding met veel plakband. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt, zou het een boek zijn….

Hum, we hadden geen boeken besteld, of ja toch al weer enige tijd geleden had ik ingeschreven op een boek van Leon Janssen…. Met een schaar voorzichtig het karton verwijderd en wat komt er uit, een boek, van Leon Janssen, Wondervliegen 2. Snel er even in gebladerd en ik moet zeggen, wat mij betreft weer een juweeltje. Mooi scherp fotowerk van vliegen en patronen. Ook wat oudere foto’s die hier en daar toch niet helemaal goed uit de verf komen. Gewoon omdat volgens mij het origineel niet optimaal geweest is. Dit boek is naar mijn beleving geen boek voor beginners, hoewel de werkwijze van de stap voor stap patronen het wel eenvoudiger gemaakt heeft (Leon, deel 3 nog meer stap voor stap patronen erin).  Ik kan maar een ding zeggen… ik ben er bij mee en voorlopig staat ie nog niet in de boekenkast maar blijft ie op tafel liggen.

Bestellen kan nog steeds: Wondervliegen 2 op http://www.wondervliegen.com/

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Bloenk! op de deurmat

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: