Fly-fish & -tie, Nordics, camp, outdoor & tech.

Tijdelijk off line

De afgelopen twee dagen waren we off-line door een internet storing.

Nog even een kort verslag. Zo maar midden op de dag viel onze internet verbinding uit dat was 6 maart 15:25 u. Die avond bellen met XS4all en ze konden me melden dat de lijnmeting een fout gaf in de centrale.  7 maart komt KPN in actie en meldt dat er een storing in de lijn zit en er een monteur naar mijn huis moet voor verder onderzoek. 8 maart komt om 14:20 een monteur en zoekt het ISRA punt. Ik wijs hem de weg naar boven maar hij geeft mij aan dat hij echt bij de bron wil zijn (die zit achter onze kast). Na kort overleg besluiten we toch de “beeper” even op zolder aan te sluiten. Hij vertrekt naar de centrale om de lijn te meten en ik besluit de kast vast leeg te maken. Vervolgens valt alles samen, de kast is leeg, de kamer vol met boeken, laden en andere handel en dan gaat de telefoon: ja ik heb het gevonden, een losse patch. 5 minuten later komen de eerste e-mails binnen. |En dus alles maar weer op zijn plek gezet…

 

 

 

 

 

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie