Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Richting Oslo.

Vannmorgen hebben we toch maar besloten om vandaag al richting Oslo te gaan. Het zou gaan regenen vandaag, en dan zouden we de tent nat moeten inpakken.

Eerst maar even gegeten en onder de douche geweest, en Eelco heeft ook nog even de grootste vangst van deze vakantie gedaan.

Daarna de tent opgeruimd en ingepakt. Het was behoorlijk warm weer. De tent stond wel op een hele leuke plek aan het water, maar daar kon de auto niet komen. Elke krat en tas moest dus naar boven gesjouwd worden.

Onderweg begon het al te regenen, en we hadden files op de E6. Toen we de “snelweg” af moesten, reden we langs flats en stoplichten. Dat was wel even een desillusie, we waren echt in de bewoonde wereld terecht gekomen. Gelukkig moesten we nog een half uur rijden voordat we bij de camping waren, een lange slingerweg met wel allemaal mooie huisjes en weer veel natuur.

We hebben een hytte geboekt op de Olberg camping in Trøgstad. Een echt leuk Noors huisje, donkerrood en met een veranda waaronder je droog zit als het regent.

Straks kunnen we lekker vliegjes binden, en draadjes spinnen. Fenna gaat vast een route uitstippelen in Oslo.

Rond half elf gingen we nog even naar het toiletgebouw, en daar op het weiland liepen vier elanden!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: