Fly-fish & -tie, Nordics, camp & outdoor

Heel veel regen, maar toch een fijne dag

IMG_9032
Vanaf gisteravond tot vanmiddag heeft het geregend, zo nu en dan heel even droog, maar dan hoorden we alweer spettertjes op de tent. Je kan zo wel goed horen dat er verschillende soorten druppels regen vallen.
We hebben de tent opgeruimd, en nog een keer brownies gebakken. En als lunch hadden we een gebakken eitje. En net toen we verschillende plannen hadden gemaakt, werd het droog. Edward kwam vragen of Eelco mee ging vissen op de Glomma. En zo had Katja de hele middag tijd om het spinnewiel uit te pakken en te gaan spinnen. De hele middag bleef het droog, en zo nu en dan scheen het zonnetje zodat het spinnewiel buiten kon staan (een foto van de draad houden jullie tegoed).
IMG_9037
Eelco kwam aan het eind van de middag terug, zonder avondeten. We moesten dus nog boodschappen gaan doen. Maar eerst hebben we een stukje gereden om wat geocaches te zoeken. We reden langs het Kjemsjoen, en toen richting Lia Gard. Daar lagen twee geocaches, die we hebben gevonden. Het was weer eens een ander stukje Koppang  en we hadden een prachtig uitzicht op het Storsjoen.
IMG_9048
Tijdens het lopen kwamen we ook langs een kapelletje, en er werd een prachtig bouwwerk neergezet. Op de plattegrond stond ook nog een pannenkoekenhuis getekend, daar gaan we een volgende keer heen. Onderweg geen elanden, rendieren of herten, maar wel een
taiga-gaai (we weten nu dat die zo heet!).
IMG_9040
Terug naar Koppang om eerst bij de Italiaan een stoere (grote) pizza te bestellen. Daarna even door de supermarkt voor de boodschappen en een biertje voor bij de pizza. Maar nee, dat mag niet na acht uur. Volgens de jongen achter de kassa is er een domme Noorse wet die dat verbiedt. En wij wisten dat eigenlijk wel, maar waren het weer eens vergeten.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: