flyfishing and more

Van Riverdance camp naar Chobe

Vandaag een lange rit over TAR naar Chobe. Om zes uur waren we op en wilden ons inpak record verbreken. In één uur en een kwartier gegeten en bepakt en onderweg naar Botswana. Een lange rit waarbij we eerst formeel uit Namibië gaan met veel papierwerk en stempels, om vervolgens Botswana in te rijden en opnieuw voorzien te worden van stempels, en controles.

DSC_1186 DSC_1188

DSC_1193 DSC_1197

Na inchecken hadden we nog tijd over om een stuk door het park te rijden. Prachtige vergezichten over het water van de Chobe River en daartussen nijlpaarden, honderden olifanten, krokodillen, sabel antilopen, maraboes, lepelaars en een zwarte ibis. De omgeving is hier wel zeer druk met toeristen, niet zo verwonderlijk als je ziet wat er allemaal te beleven is.

DSC_1215 DSC_1218

DSC_1309 DSC_1241 DSC_1251 DSC_1268

De volgende dag 24-09-2014  opnieuw door het gebied rondgereden,  ook dit keer weer nieuwe dieren gezien waaronder gieren op een dode buffel.

In de middag met de boot op de rivier wel heel toeristisch maar ongelooflijk hoe dicht je bij de dieren kan komen. Ook vanavond lekker uit eten want morgen gaan we langzaam wennen aan de volgende fase van onze reis. De afsluiter was een mooi “gevecht” tussen een olifant en een nijlpaard die zo nodig moesten laten zien wie de baas was.

 

DSC_1328 DSC_1344

DSC_1393 DSC_1392

De foto’s in de blogs graag met respect voor mijn copyrights behandelen, wil je mijn foto’s gebruiken laat me dit even weten.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

One Response to “Van Riverdance camp naar Chobe

  1. Paul

    Ziet er erg gaaf uit, ik krijg ook de kriebels weer! Nog heel veel plezier en de hartelijke groeten aan Rik

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: