flyfishing and more

Naar Ihaha

Vandaag hebben we een voorbereiding dag :  boodschappen doen, materialen nalopen, auto’s goed pakken. Grote hoeveelheden water en hout zijn ingeslagen voor de reis, en de menu’s gemaakt voor de komende avonden.  Vanochtend rustig uit bed en alles nagelopen. Daarna een poging gedaan de weblogs te uploaden helaas zonder resultaat. Internet is er maar Windows 8.1 heeft volgens mij problemen bij trage verbindingen. Daarna boodschappen in Kasane gedaan voor de komende dagen. Onderweg door Chobe park foto’s gemaakt en vooral gekeken naar het wild.

DSC_1411 DSC_1412

DSC_1430 DSC_1432

De zonsondergang was weer prahtig..

DSC_1444 DSC_1442

Er is geen strooilicht en je kan hier de melkweg zien. Samen met Rik wat tijdopnamen gemaakt van de hemel boven ons met verbluffende resultaten. Sterren en gaswolken die met het blote oog niet waar te nemen zijn, de foto’s waren niet eenvoudig te maken maar de nieuwe camera en kennis van belichting levert resultaten op.

DSC_1450 DSC_1453

Morgenochtend er vroeg weer uit voor het volgende deel van de reis, en zo een nacht “in the wild” een nijlpaard liep nu al een paar honderd meter van onze tenten wat te grazen in het donker.

De foto’s in de blogs graag met respect voor mijn copyrights behandelen, wil je mijn foto’s gebruiken laat me dit even weten.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: