flyfishing and more

Kan je brasems aanwerpen?

Zondag en ik wil er even uit. Vissen op de Vlietlanden met dat mooie weer lijkt een aardig plan. Lieslaarzen aan, en in de spartelvijver proberen een visje te vangen. Uitrusting mijn nieuwe 7 delige Orvis hengeltje met lichte reeltje en een #5 lijntje. Wel wat fors allemaal maar dan kan ik er eens wat ervaring mee opdoen. Na een half uurtje meerdere keren stevige rukken aan mijn vlieg maar geen vis te haken. Dan tijdens rondrijden zie ik een staart de lucht in gaan in een ondiep stuk. Zou ie een nymph pakken? Ik werp aan, … tjok lijn strak… en ja hoor een brasem. Vlot de vis op de kant, onthaakt en weer teruggezet… langzaam zwom ie weer weg…

De dagen ervoor waren ook al niet onaardig, wat mooie voorns en een reuze brasem

 

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: