flyfishing and more

Jakt og fiskedager in Elverum.

Voordat we gisteren in onze ijskoude slaapzakken stapten, kregen we de benzinelamp niet uit. Eelco probeerde iets en de brandende benzine viel zo de tent in. Eelco draaide de lamp dicht, Katja trapte de vlammen op de grond uit, en Fenna stond al klaar om naar buiten te springen. Het duurde nog geen minuut, maar Eelco hield er een paar lelijke brandwonden aan over. Daarom zijn we vanmorgen eerst naar de huisartsenpost gegaan. Daar kreeg hij drie mooi ingepakte vingers, met het advies terug te komen als de blaren zouden open gaan.

 

 

 

 

 

 

Daarna hebben we voor Fenna nog een paardenritje geboekt, en na de boodschappen zijn we naar Elverum gegaan. Daar waren de jacht en visserijdagen in het Skogmuseet. Een heel leuke markt met allerlei kramen, van veel leveranciers, maar ook husflid en eetwaren. We hebben er heerlijk rondgekeken, Eelco heeft met een vrouw staan praten over vliegen binden.

Katja heeft angora gesponnen bij een meneer die spinlessen geeft, en haar vertelde hoe het moest. We hebben uitleg gekregen over messen maken, honing en siroop geproefd, en echte lefser gekocht. Die zijn veeeel lekkerder dan die snack-lefser die we in de supermarkt hadden gekocht.

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: