flyfishing and more

De laatste vakantiedag.

Vanmorgen zijn we eerst een stukje naar het zuiden gereden, bij Brattfoss reden wij de grussweg op, en boven bij het Igletjern (een meertje) hadden we de keuze uit een aantal wandelingen. We kozen één van de blauwe wandelingen uit, maar gaandeweg was niet duidelijk welke route we nu eigenlijk liepen. We hadden ook de gps bij ons, dus we konden niet verdwalen. We liepen door het bos en over houten paadjes, het kan hier dus erg nat zijn. Maar nu niet, zelfs de bosbessen waren hier en daar al helemaal verdroogd. Gelukkig niet allemaal, zodat we tussendoor een handje vitamine konden plukken. Na een tijdje lopen kwamen we bij een groter meer. Daar heeft Eelco nog even zijn hengel uitgegooid, en Fenna en Katja hun schoenen. Lekker met de voetjes in het water.

blog1230blog1227blog1228

Omdat we aan het eind van de middag wel de boot moeten hebben in Göteborg, konden we niet te lang blijven. In een moordend tempo, Fenna voorop met rugzak, liepen we terug naar de auto.
Bij een Kiwi hebben we de lege flessen ingeleverd en van het geld een ijsje gekocht. Onderweg bleek dat we nog ruim in de tijd zaten, zodat we op een leuk plekje ons brood konden eten. En die leuke plek werden de grottekeningen uit de bronstijd bij Tanumshede. Daar reden wij de E6 af, eigenlijk om naar de kust te rijden, maar de tekeningen kwamen we onderweg tegen. We konden tussen de tekeningen en de graven doorlopen, en we hoopten op een picknickbank, maar het werd een grote steen, waar we konden eten.

blog1232blog1231
Daarna nog even tanken, en op advies van TomTom via een andere weg naar de boot.
Daar aangekomen konden we vrijwel meteen het dek oprijden. Vanavond hebben we lekker gegeten. Morgen rijden we van Kiel naar huis, op de heetste dag van de week, lang leve de airco in de auto.

blog1229

Ik hoop dat jullie met plezier onze vakantie hebben meegelezen, tot een volgende keer!

Ha det bra!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: