flyfishing and more

Dagje Trysil.

Ondanks dat het vannacht 3 graden was, hebben we het niet koud gehad. Sokken, thermo-ondergoed en fleecedekens hebben ons erdoor heen geholpen. We werden wakker gebeld, door de manege, dat ivm ziekte het paardrijden niet doorging. Dat was wel jammer voor Fenna. Maar de zon stond al in de tent te schijnen en we hebben er een lekker rustig dagje van gemaakt. Het bleef de hele dag rond de 20 graden. Na het ontbijt een beetje aan de hobby, en de vakantiewas. Na de lunch zijn we langs de Fendalen weg gereden om te kijken of daar gevist en gewandeld kon worden. Het vissen was geen probleem, Eelco heeft wat kleine forelletjes gevangen. Fenna en Katja hebben heel even met de voetjes in het water gezeten, maar dat was vreselijk koud.

Het meer waar we wilden wandelen was niet bereikbaar, het was erg moerassig. En Eelco wilde terug omdat Espen op de camping zou zijn die hem kon helpen met het zoeken naar goed viswater.

Heel snel boodschappen gehaald, en Fenna heeft gezorgd dat wij pølser (worstjes) konden verwarmen op de bbq. Deze konden we met broodjes en lomper (pannekoekjes) eten. Daarbij nog een salade, de bbq hebben we steeds bijgevoerd met kolen, zodat we vanavond ook nog wat warmte van het vuur hadden.

En met deze koude avonden is het heerlijk om even de afwas te mogen doen, ze hebben erg warm water!

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: