flyfishing and more

Bekend en onbekend terrein.

image

Op de camping waar we nu staan, komen we al een jaar of zes, we staan dus op bekend terrein. En we dachten dat we hier ook al bijna alles hadden gezien, maar nee dus. We wilden naar Rondane, waar we ook al eens waren geweest, en zochten naar een andere weg om het gebied in te rijden. Eerst bij Atnbrua wat rondgekeken en geluncht aan de waterkant. Daarna verder en de weg die we wilden nemen was gestengt (verspert) maar we konden wel even met onze blote voeten voelen hoe koud het water van de Atna was.

image

We gingen daarna via de Grimsdsalen richting de Grimsdalshytta. Dit gebied ligt in de Dovre-regio en was weer anders, er waren meer bomen, en er liepen meer  koeien, schapen en paarden. Halverwege hebben we een stuk gelopen, en daarna weer verder over de bomvej. Achteraf was niet de meest logische route, we hadden beter terug over dezelfde weg kunnen gaan. Nu moesten we aan de andere kant van de bergen eerst een heel stuk naar het zuiden om daar weer een bergweg via Venabu terug te nemen.

image

Maar dan hadden we het mooiste stuk met de prachtige bergen, dalen en riviertjes niet gezien. op de terugweg door Rondane hebben we heel snel een lekkere pan macaroni gemaakt met zalm (niet zelf gevangen), het werd al koud, maar daarentegen hadden we een prachtige zonsondergang.

image

About Eelco

https://www.linkedin.com/in/eelcodegraaff/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: